ارتودنسی | لمینت | ایمپلنت کلینیک سپید

کلینیک سپید تخصصی ترین کلینیک ارتودنسی ، لمینت و ایمپلنت

ارتودنسی | لمینت | ایمپلنت کلینیک سپید

کلینیک سپید تخصصی ترین کلینیک ارتودنسی ، لمینت و ایمپلنت

به وبلاگ کلینیک سپید خوش آمدید. کلینیک سپید تخصصی ترین خدمات ارتودنسی ، لمینت و ایمپلنت را به شما ارائه می کند.

  • ۰
  • ۰

مضرات کامپوزیت دندان

مضرات کامپوزیت دندان چیست

مضرات کامپوزین دندان : کامپوزیت دندان یک تکنیک بسیار سریع و کارآمد برای برطرف کردن عیوب دندان ها و زیبایی  آن هاست. عیوبی همچون بدرنگی و زردی دندان ها، لب پریدگی و شکستگی های جزئی به آسانی به کمک کامپوزیت ونیر دندان برطرف می شوند.

 عوارض و مضرات کامپوزیت دندان های جلو برای آن دسته از افرادی که اخیرا از ونیر کامپوزیت برای ترمیم دندان های خود استفاده کرده‌اند تا حدودی شامل درد و ناراحتی جزئی و در برخی موارد نادر تورم و کبودی در لثه ها می باشد. این موارد گفته شده ممکن است به مدت 2 هفته ادامه داشته باشد. حساس شدن دندان های جلو به غذاهای سرد و گرم از دیگر مضرات کامپوزیت ونیر دندان های جلو است به نحوی که فرد هنگام گاز زدن یا خوردن غذاهای سفت ممکن است درد بیشتری احساس کنند. دندانپزشک برای کاهش عوارش کامپوزیت دندانهای جلو مسکن های مناسب و ضد التهاب ها را تجویز می‌کند تا زمانی که بدن بیمار با کامپوزیت ونیر سازگار شود.

خیلی از افراد با وجود این که به آن ها اکیدا گفته می شود که تا چند روز بعد از کامپوزیت دندان از گاز زدن غذاهای سفت خودداری نمایند و از کامپوزیت دندان خود مراقبت کنند در انجام دستورالعمل های توصیه شده توسط پزشک سهل انگاری می کنند. در این شرایط احساس درد و ناراحتی کاملا طبیعی است. سهل انگاری افراد و توجه نکردن به توصیه های پزشک یکی از مواردی است ه موجب  ایجاد احساس درد و ناراحتی در افراد می شود.  

 

اقداماتی برای کاهش عوارض کامپوزیت دندان

  1. یکی از مهم ترین اقداماتی که برای کاهش عوارض های ناشی از کامپوزیت دندان پیشنهاد  می شود، رعایت نمودن دستورالعمل های بهداشتی است. این دستورالعمل ها که به طور معمول توسط دندانپزشک توصیه می شود شامل مواردی همچون مسواک زدن، استفاده از نخ دندان، نوشیدن آب کافی بعد از هر وعده غذایی، خودداری از گاز زدن و جویدن غذاهای سفت به خصوص در چند روز اول بعد از کامپوزیت دندان و عدم مصرف نوشیدنی ها یا غذاهای اسیدی و حاوی الکل است.
  • توجه داشته باشید که اگر احساس درد و ناراحتی شما بعد از کامپوزیت دندان آنقدر زیاد است که نمی توانید به درستی غذا بخورید بهتر است که در چند روز اول از داروهای مسکن استفاده کنید تا زمانی که بدنتان به کامپوزیت ونیر ها عادت کند. البته در خورد نداروهای مسکن نیز نباید زیاده روی نمایید. از داروهای مسکن فقط به اندازه ای که خود دندانپزشک تجویز نموده استفاده کنید.
  • در صورتی که احساس درد، سوزش، تورم یا کبودی بیش از دو هفته ادامه داشت برای کاهش عوارض کامپوزیت دندان هایتان به دندانپزشک مراجعه کنید. اگر فکر می کنید دندانپزشکی که کامپوزیته ای دندانی را برایتان نصب نموده از مهایت و تخصص زیادی برخوردار نیست می توانید از دندان هایتان یک عکس اشعه ایکس تهیه کرده و به دندانپزشک زیبایی دیگری مراجعه نمایید تا علت عوارض کامپوزیت ونیر مشخص شده و برطرف شود.

 

احساس درد پس از کامپوزیت دندان

عده ای احساس درد را جزو مضرات کامپوزیت دندان می دانند اما باید گفت که به طور معمول داشتن احساس درد و ناراحتی پس از کامپوزیت دندان طبیعی است، اما این درد باید بعد از حداکثر 2 هفته برطرف شود. اگر درد و ناراحتی به طور مداوم ادامه داشته باشد و یا وخیم تر شود حتما باید علت اصلی آن را مشخص و برطرف کرد. از اصلی ترین دلایل درد پس از کامپوزیت دندان های جلو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. عدم فرم دهی مناسب کامپوزیت ها روی دندان توسط دندانپزشک
  2. وجود پوسیدگی در دندان های زیر کامپوزیت
  3. عدم مراقبت صحیح از کامپوزیت ونیر
  4. مبتلا بودن به عارضه هایی همچون دندان قروچه و یا ساییدن دندان ها به یکدیگر
  5. آسیب دیدن رگ ها، بافت ها یا رشته های عصبی هنگام کاشت کامپوزیت دندان ونیر
  • ۰۰/۰۲/۲۶
  • salar احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی